Arama
Arama Sonuçları
‘Aralıkta doğal gaza zam yok’
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Aralık’ta doğal gazda fiyat değişikliği olmayacak" dedi.
Sahilde ‘gaz’ sevinci
11 Ağustos 2021 tarihinde sel felaketini yaşayan Bozkurt, Abana, İnebolu ve Cide ilçelerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katıldığı törenle doğalgaz verildi. Törende konuşan Bakan Dönmez; “Son 5 yılda 338 yeni yerleşim yerine daha doğal gaz götürerek, doğal gaz kullanan yerleşim yeri sayımızı 669’a yükselttik” dedi.
Evimiz her daim sıcak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketinin en ağır şekilde hissedildiği Bozkurt ilçesinde evlerine doğal gaz bağlanan aileyi ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.
Selzede ilçeler doğalgaza kavuşuyor
Batı Karadeniz genelinde 11 Ağustos 2021’de, çoğunluğu Bozkurt’ta olmak üzere 82 vatandaşın hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sözü verilen doğalgaz çalışmalarında sona gelindi.
Kabinenin en beğenilen bakanı Soylu oldu
ASAL Araştırma tarafından gerçekleştirilen ankette vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde en çok beğendikleri bakan soruldu. Anket sonucuna göre en çok beğenilen bakanlar sırasıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu.